Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Buizerd Wijchen

Jenaplanschool De Buizerd: Laat uw kind zijn vleugels uitslaan

Een kijkje in onze trots

Met trots geven wij u een kijkje in onze Jenaplanschool de Buizerd. Een school waar kinderen en volwassenen zich voortdurend ontwikkelen en waar iedereen zichzelf kan zijn.

Ervaren tandartsenpraktijk

Tandartsenpraktijk De Buizerd heeft meer dan 35 jaar ervaring en is uw tandarts in Wijchen voor uitstekende tandzorg.

Uitstroomcijfers

Benieuwd naar de uitstroomcijfers van Jenaplanschool De Buizerd? Bekijk hier alle cijfers om inzicht te krijgen in de schoolresultaten.

Inloopochtendrondleiding

Bent u geïnteresseerd in onze school? Bezoek dan onze inloopochtendrondleiding of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Opening nieuw schooljaar

Op maandagochtend 20 augustus is het nieuwe schooljaar feestelijk geopend op openbare Jenaplanschool De Buizerd. Alle leerlingen en leerkrachten waren aanwezig om dit nieuwe hoofdstuk te beginnen.

Basisschool met 370 leerlingen

Basisschool De Buizerd in Wijchen is een middelgrote school met 370 leerlingen. Het is een Jenaplanschool met 15 klassen, verdeeld over 3 bouwen: onder-, midden- en bovenbouw.

Conclusie

Jenaplanschool De Buizerd is een school waar ieder kind zichzelf kan zijn en waar leren en ontwikkelen centraal staan. Met ervaren leerkrachten, uitstekende tandzorg en een warm schoolklimaat biedt De Buizerd uw kind de beste start voor de toekomst.


Comments